واردات گوشت وارد مرحله جدید شد/ گوشت ارزان در راه است؟ خبر مهم درباره قیمت روغن، حبوبات، برنج و چای/ قیمت این کالا‌های اساسی کمتر از قیمت تمام‌شده شد آغاز ثبت نام خودرو‌های وارداتی از یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / مهلت ثبت نام، مبلغ مسدودی و جزئیات کامل  پرداخت حقوق نیرو‌های شرکتی از ماه آینده ساماندهی می‌شود / جزئیات مصوبه جدید دولت پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / دلار آماده موج صعودی جدید می‌شود آخرین قیمت ایران خودرو و سایپا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت پژو ۲۰۷ و دنا پلاس / بازار خودرو در انتظار شوک جدید آخرین نرخ ارز دلار، طلا و یورو امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/ جهش طلا و سکه جهش قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ طلای ۱۸ عیار از ۲۰ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان عبور کرد آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ + افزایش ۴ تا ۵ درصدی انواع سوت‌ها قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مردادماه پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست

طراحی تمام زیرساخت‌های تخصیص مابه‌التفاوت ارز ترجیحی و آزاد تا چهار ماه آینده

طراحی تمام زیرساخت‌های تخصیص مابه‌التفاوت ارز ترجیحی و آزاد تا چهار ماه آینده در نشست کمیسیون بهداشت مجلس مقرر شد که تا سه چهار ماه آینده تمام زیرساخت‌های لازم برای تخصیص مابه‌التفاوت ارز ترجیحی و آزاد طراحی و اجرا شود تا مابه‌التفاوت این دو ارز به حساب بیمه‌ها واریز شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۶ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 16
کد خبر: ۱۳۳۹۳۱

به گزارش راهبرد معاصر سیدجلیل میرمحمدی‌ میبدی نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس،‌ با اشاره به جلسه عصر امروز اعضای این کمیسیون با وزیر و شورای معاونان وزارت بهداشت و رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران اظهار داشت:‌ در این جلسه گزارشی از عملکرد وزارت بهداشت در حوزه‌های مختلف در دولت جدید ارائه و چالش‌های مطرح در حوزه نظام سلامت نیز بررسی شد.

وی ادامه داد: از جمله چالش‌ها و نکاتی که نمایندگان عضو کمیسیون بهداشت و درمان مطرح کردند، ضرورت ساماندهی ارز مورد نیاز برای حوزه دارو و تجهیزات پزشکی و اقلام مصرفی مورد نیاز بیمارستان‌ها و نیز چگونگی جذب اعتبار 6 هزار میلیارد تومانی مصوب بودجه 1401 برای بیمه افراد فاقد پوشش بیمه‌ای بود.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس افزود: همچنین چگونگی جذب اعتبار 5 هزار میلیارد تومانی مورد نیاز برای درمان بیماران صعب‌العلاج و تدوین هر چه سریع‌تر آئین‌نامه اجرایی آن در دولت، از دیگر نکات مورد تأکید اعضای کمیسیون بود.

میرمحمدی با اشاره به تأکید اعضای کمیسیون بهداشت و درمان بر ضرورت ساماندهی ارز مورد نیاز برای دارو تصریح کرد: ارز ترجیحی دارو هنوز حذف نشده است و در سال جاری هم تا کنون یک میلیارد دلار ارز ترجیحی به این حوزه تخصیص یافته است.

وی افزود: در این جلسه قرار شد که تا سه چهار ماه آینده تمام زیرساخت‌های لازم برای تخصیص مابهالتفاوت ارز ترجیحی و آزاد طراحی و اجرا شود تا مابهالتفاوت این دو ارز به حساب بیمه‌ها واریز و افزایش هزینه بیماران از این محل جبران شود؛ در هر صورت، هزینه تمام شده بیماران در این بخش باید بر مبنای نرخ شهریور 1400 باشد.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس خاطرنشان کرد: وزارت بهداشت طراحی زیرساخت‌های این حوزه را شروع کرده و وزارتخانه‌های اقتصاد و رفاه و بانک مرکزی هم پای کار آمده‌اند تا ساماندهی ارز ترجیحی در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی هرچه سریع‌تر انجام شود و مجلس نیز پیگیر این مسأله مهم خواهد بود./

کلمات کلیدی: ارز ترجیحی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار